maanantai 21. toukokuuta 2012

Four days left.

Enää neljä päivää jäljellä! Vaikea uskoa että perjantai aamuna istutaan jo koneissa matkalla Suomeen. Tosiaan luvassa kevyt Rimini-Rooma-Amsterdam-Helsinki-Turku reitti, johon menee vähintään se 15 tuntia... Saa nähdä miten siitäkin taas selvitään, varsinkin näiden laukkujen kanssa, jotka on tainnut hieman liikaa syödä täällä kaikenlaista. Italia lihottaa itse kutakin.

Perjantaina päätimme lähteä viimeisen viikonlopun kunniaksi hieman juhlimaan. Päädyimme Rock Island klubille, jossa olikin sitten melkeenpä jokaikinen tuttu naama, kehen ollaan täällä tutustuttu/törmätty. Niin ja pakko myöntää, että on hienoa olla suomalainen, sillä meillehän baarimikot jakoivat kansalaisuutemme takia ilmaisia shotteja :)

Champagne Showers


 Lauantaina saimme vihdoinkin aikaiseksi käydä Riminin naapurikaupungissa Riccionessa. Meno tässä kaupungissa oli kyllä melkoisen erilaista, sillä kadut olivat täynnä kalliita merkkivaate liikkeitä ja ihmiset olivat niin eri maata kuin Riminissä. Emme toki tunteneet itseämme junteiksi. Jos olisimme olleet fiksuja, olisimme käyneet paikassa jo ajat sitten, koska enää ei taida aika riittää toiseen Riccionen vierailuun..


Siel soitti Johnny Depp look-a-like. Oikeesti.

Karu_Selli

Ei uskallettu mennä posettaa ton kans :(

Salla sai uuden kaverin

JÄÄTÖLÖÖ

Sunnuntai meni jälleen kerran shoppailun merkeissä (ja toi toinen taas löysi vaikka mitä). Tarkoitus oli ostaa jotakin tuliaisia Suomeen, mutta eihän me oikein mitään saatu aikaseksi/löydetty/keksitty/seliseli. No muutama päivä aikaa vielä, pitää vaan toivoa, että terveys hieman paranisi tästä. Heräsin nimittäin tänä aamuna ihan hirveään flunssaan, joka on tässä päivän aikana pahentunut koko aika. Oikein sopiva ajoitus oli taas.

Piponi aiheutti kohun ostoskeskuksessa

Tää meidän kämppä on, noh, sanotaan nyt vaikka että siistin vastakohta. Eli hieman kyllä stressaa se, saadaanko me tätä ikinä saman näköiseksi kuin millainen tämä oli kun tänne pari kuukautta sitten muutettiin. Ainakin kattilat ja pannut ovat kokeneet niin kovia, että on ihme jollemme joudu hankkimaan tänne uusia. Paistinpannu on niinkin hyvässä kunnossa, että kaasulietemme "liekittää" sen pohjan läpi. Eli liekitettyä ruokaa on ollut tarjolla melkein joka päivä, eksoottista :) Ja kummaa on myös se, ettemme ole törmänneet kämpässämme minkäänlaisiin eläimiin. Tai sitten emme vain ole huomanneet niitä tämän kaiken siisteyden keskellä...

Yritetään vielä nauttia viimeisistä (sateisista) päivistä täällä suunnalla, pian nähdään taas Suomi :)

Noora

1 kommentti: