sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Ainakin melkein julkkiksia

Taas on yhdestä viikonlopusta selvitty, tai ainakin melkein.
Tällä viikolla ollaan käyty tutkimassa Riminiä vähän tarkemmin. Torstaina kiertelimme satama-alueella, josta bongasimme mm. kivan majakan ja yllättäen paljon veneitä.
Aikaisemmin samana päivänä työpaikallani aloitti pari uutta harjoittelijaa; italialainen tyttö ja brittiläinen poika. Oli kyllä kiva saada työkaveri, jonka kanssa pystyy keskustelemaan kunnolla. Pääsimme myös kaikki katsomaan hotellin katolla sijaitsevaa uima-allasta. Paikan päältä avautui ihan uskomaton näkymä koko kaupunkiin ja merelle! Harmi vaan, ettei ollut kameraa mukana (vaikka siitä paljon hyötyä olisi ollutkaan, koska hajotin sen/joku hajotti sen viime viikolla? hups hups..)

Majakan vartija

Siel on valo

Iso kamera!


Perjantaina ei ollut oikein minkäänlaista fiilistä lähteä mihinkään, koska oltiin molemmat tosi väsyneitä työviikon jälkeen. Noh lähdettiin kuitenkin illalla kaupungille ja vihdoinkin katsomaan millainen paikka se Rock Island oikein onkaan. Eikä oikein tykätty. Kallista oli eikä muutenkaan mikään ihmeellinen paikka. Ja viimeistään tänään huomattiin, että virallinen "kylä lähtee" päivä on lauantai eikä perjantai..


Lauantaina piti olla ihana ja aurinkoinen sää. No olihan se ihan jees, ilman sitä tuulta! Rannalla tuuli niin kovaa, että hiekkaa lensi joka paikkaan ja reilu parinkymmenen asteen lämpötilakin tuntui hieman viileältä. Kun olimme saaneet tarpeeksi hiekkaa silmiimme ja korviimme päätimme suunnata Sallan työpaikan suuntaan, sillä itse en ollut kyseisellä alueella käynyt vielä kertaakaan. Kävimme moikkaamassa Sallan tutoria ja shoppailemassa työpaikan lähellä sijaitsevassa liikkeessä.

Käytii kaffel


Illalla ajattelimme, että tänään lähtee sitten oikein kunnolla kun perjantai ilta oli vähän mitä oli. Tällä kertaa suuntasimme Bountyyn, jossa olimme aikaisemminkin käyneet muutaman kerran. Ja ilta oli erittäin mielenkiintoinen. Tapasimme paikallisen "julkkiksen", jonka kanssa vietimmekin oikeastaan koko illan (niin tyyppi on vissiin Riminin suosituin dj). Ja meitäkin taidettiin luulla julkkiksiksi, koska näytin kuulemma aivan joltain tunnetulta näyttelijältä, hmm? "Ragazze Finlandese" saatiin kuulla noin miljoona kertaa mikin välityksellä. Annettiin siis oikein hieno kuva suomalaisista :)) Pääsimme myös bilettämään dj-koppiin, kun uusi kaverimme meni näyttämään kuinka niitä levyjä oikein soitetaan.
Myös brittiläiset opiskelijat olivat samassa baarissa ja taisivat vaihteeksi hieman ihmetellä suomalaista tapaa bilettää :D

Paikalliset "julkkikset"


Onneks ees yks on innoissaan



Täksi päiväksi oli luvattu sadetta, joten lähdimme vaihteeksi ostoskeskukseen, Le Befaneen. Ja tällä kertaa mullekkin löytyi jotain kivaa! En tosiaan ole paljon mitään ostanut täältä, joten ei kannata odottaa mitään maailmaa mullistavia tuliaisia täältä suunnalta..

Hehe (helikopterin heittoistuin)

Otettiin bussissa äärimmäisen laadukkaita kuvia


Mutta nyt jatkamme kokkailuja, joten pastan tuoksuiset hyvän yön toivotukset kaikille!


Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti